Παναθηναϊκός Aktor- Ολυμπιακός: Κυκλοφόρησαν και κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια των τελικών του ΟΑΚΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι τέθηκαν σε διάθεση τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό (5/6, 21:15) και τον τρίτο τελικό (10/6, 21:15) της Stoiximan Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό

Τα… μαγικά χαρτάκια ενόψει του Game 1 και του Game 3 των φετινών τελικών του πρωταθλήματος στο κλειστό του ΟΑΚΑ αναμένεται να εξαφανιστούν πολύ γρήγορα.

Η διοίκηση των «πρασίνων» έκανε γνωστό ότι τα εισιτήρια του πρώτου και του τρίτου αγώνα βρίσκονται ήδη στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα τα… εξαφανίσουν εν ριπή οφθαλμού.

Ουσιαστικά είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί το sold out ενόψει και των δύο αναμετρήσεων των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ με φόντο τη διεκδίκηση του τίτλου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πρώτο (5/6, 21.15) και τον τρίτο τελικό (10/6, 21.15) του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Προμηθευτείτε ΤΩΡΑ το εισιτήριό σας για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό και στηρίξτε την ομάδα μας στην προσπάθεια κατάκτησης -και- του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά στο more.com

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News