Ολυμπιακός: Το βίντεο της ντροπής με την ρατσιστική επίθεση στον Κάνααν

Ολυμπιακός: Το βίντεο της ντροπής με την ρατσιστική επίθεση στον Κάνααν

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως θα προχωρήσει σε καταγγελία για ρατσιστική επίθεση στον Αϊζάια Κάνααν από έναν οπαδό του Παναθηναϊκός AKTOR, όπως φαίνεται και σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media

Ο Ολυμπιακός θα κάνει μια σοβαρή καταγγελία για ρατσιστική επίθεση στον Αϊζάια Κανάαν κατά την διάρκεια του τρίτου τελικού με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ.

Στο ντέρμπι συνέβησαν πολλά όπως τις… κουβέντες που αντάλλαξαν ο Κώστας Σλούκας με τον Αϊζάια Κάνααν. Ο τελευταίος δέχθηκε και ρατσιστική επίθεση από οπαδό των “πρασίνων” με τον Ολυμπιακό να ενημερώνει πως θα προχωρήσει σε καταγγελία.

Η καταγγελία αναμένεται να γίνει σήμερα (11/6) το πρωί. Ο λόγος γίνεται για έναν οπαδό που ήταν στα court seats του ΟΑΚΑ απέναντι από τον πάγκο, κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού με τον Παναθηναϊκό AKTOR και συγκεκριμένα 9,5” πριν από τη λήξη του.

Αυτή, είναι στο πλαίσιο της νομοθεσίας για τους κανόνες συμπεριφοράς σε εκείνους που κάθονται κοντά στο παρκέ και επισύρει ποινές τόσο στο άτομο, όσο και στην ομάδα.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες θα καταθέσουν και το σχετικό στιγμιότυπο που φαίνεται από την τηλεοπτική κάλυψη.

Γενικά το… τρίτο ημίχρονο στο ντέρμπι που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ είχε πολλά. Οι διαιτητές στο φύλλο αγώνος καίνε τον Παναθηναϊκό AKTOR που δεν αποκλείεται να παίξει κεκλεισμένων των θυρών το 5ο ματς, αν υπάρξει.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως 6 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του 4ου δεκαλέπτου έγινε ρίψη μικρού αντικειμένου εντός αγωνιστικού χώρου και συγκεκριμένα ενός στομίου από ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Τονίζεται ότι 3 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της 3ης περιόδου ακούστηκε υβριστικό σύνθημα (κατά του Σωκράτη Κόκκαλη). Και για τα δύο παραπάνω γεγονότα υπήρξε ανακοίνωση-προειδοποίηση από τα μεγάφωνα.

Σημειώνεται στο φύλλο αγώνα ότι… “κατά την αναχώρηση των διαιτητών προς τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα πριν εισέλθουν στη φυσούνα, φίλαθλος του Παναθηναϊκού έριξε πάνω τους νερό”.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News