Γιαννακόπουλος: «Δύο από τους τρεις διαιτητές ήταν να σταματήσουν πέρυσι λόγω ηλικίας, κατάφεραν και σφυρίζουν φέτος μετά την αλλαγή της ΕΟΚ»

eurokinissi

Ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων»… χτύπησε με νέα ανάρτηση στο Instagram για τον αποψινό τέταρτο τελικό της Stoiximan Basket League.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Instagram. Αυτή η δημοσίευση, αφορά το αποψινό Game 4 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και πιο συγκεκριμένα δυο εκ των τριών διαιτητών που θα σφυρίξουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» έκανε ειδική αναφορά στους Παπαπέτρου και Θεονά, λέγοντας πως θα έπρεπε να έχουν σταματήσει πέρυσι λόγω ηλικίας, ωστόσο μετά την αλλαγή της ΕΟΚ και το νέο όριο ηλικίας που έθεσε, σφυρίζουν κανονικά και φέτος.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε:

«Οι δύο από τους τρεις διαιτητές του σημερινού αγώνα ενώ ήταν να σταματήσουν πέρυσι λόγω ηλικίας, κατάφεραν και σφυρίζουν φέτος μετά την αλλαγή της ΕΟΚ στο όριο ηλικίας. Άρα τελικά σήμερα είναι ο τελευταίος τους αγώνας που θα σφυρίξουν. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ακριβοδίκαιοι. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

Υπενθυμίζουμε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βρεθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσει από κοντά την σημερινή αναμέτρηση. Ο ίδιος προειδοποίησε ότι θα μετράει ένα-ένα τα υβριστικά συνθήματα, ώστε να διαπιστώσει αν θα διακοπεί ο αγώνας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News