Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Aktor: Πρόστιμα σε Γουόκαπ και Κάναν- Απαλλαγή Λεσόρ για το επεισόδιο με Λαρεντζάκη

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με χρηματικά πρόστιμα του Γουόκαπ και Κάναν για ανάρμοστη συμπεριφορά στον δεύτερο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού Αktor.

Τόμας Γουόκαπ και Αϊζάια Κάναν τιμωρήθηκαν, με απόφαση του αθλητικού δικαστή, για ανάρμοστη συμπεριφορά στον δεύτερο τελικό της σειράς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Aktor στο ΣΕΦ. Στον 31χρονο πόιντ γκαρντ επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ ενώ ο 33χρονος σούτινγκ γκαρντ θα πληρώσει το ποσό των 5.000 ευρώ.

Από την άλλη, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕαποφάσισε την απαλλαγή του Ματίας Λεσόρ σχετικά με το επεισόδιο με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, μετά τη λήξη του τρίτου τελικού στο ΟΑΚΑ.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«1. Επιβάλλεται στον Τόμας Ράιαν Γούοκαπ (Thomas Ryan Walkup), καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά, δυσφημιστική για το άθλημα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 7-6-2024 και

2. Επιβάλλεται στον Αζάια Κάναν (Isaiah Canaan), καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά, δυσφημιστική για το άθλημα, που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του ως άνω αγώνα.

1. Απαλλάσσεται ο κ. Matthias Michel Lessort αθλητής της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για βιαιοπραγία σε βάρος του αθλητή της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Λαρεντζάκη που φέρεται να έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 10-6-2024.

2. Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για το ίδιο ως άνω περιστατικό».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News