ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας-Εκπλησσόμαστε από την σύλληψη 4 οπαδών μας και αναμένουμε ίδια αυστηρότητα στο ΟΑΚΑ»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προέβη σε ανακοίνωση κατά την οποία εξαίρει την υποδειγματική, όπως την χαρακτηρίζει, παρουσία του κόσμου της ομάδας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR, δηλώνοντας έκπληκτη από την σύλληψη τεσσάρων οπαδών της και ζητώντας να ληφθούν το ίδιο σκληρά μέτρα και στο ΟΑΚΑ.

Την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της για την συμπεριφορά του στον τέταρτο τελικό της Stoiximan Basket League, είχε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Στην ανακοίνωσή της, η ομάδα του Πειραιά κάνει λόγο για υποδειγματική συμπεριφορά, μην μπορώντας να καταλάβει παράλληλα, τον λόγο για τον οποίο συνελήφθησαν τέσσερις οπαδοί της.

Τέλος, απαιτεί την ίδια μεταχείριση σε όποιον πραγματοποιήσει αντίστοιχες συμπεριφορές στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (14/6), με αυτές που κατηγορήθηκαν στο ΣΕΦ οι συλληφθέντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα τους χιλιάδες φιλάθλους της που βρέθηκαν χθες στον ΣΕΦ και υποστήριξαν για ακόμη μια φορά την ομάδα μας.

Με έκπληξη, ωστόσο, πληροφορηθήκαμε ότι παρά την υποδειγματική συμπεριφορά των φιλάθλων μας, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις για πράξεις εξύβρισης σε βάρος μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Αναμένουμε να ληφθούν τα ίδια αυστηρότατα μέτρα πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ και να αντιμετωπιστούν αντίστοιχα περιστατικά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News