Παναθηναϊκός AKTOR: Ξέφρενο γλέντι και λουλουδοπόλεμος με Κωνσταντίνο Αργυρό

Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης όπου πραγματοποιεί εμφανίσεις ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Λένα Ζευγαρά γιόρτασε την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος η ομάδα του Παναθηναϊκού, γεμίζοντας… λουλούδια όλο το μαγαζί

Μόλις ένα 24ωρο έπειτα από την αξέχαστη βραδιά στο ΟΑΚΑ και την κατάκτηση του 41 πρώτου πρωταθλήματος της ιστορία του, ο Εργκίν Αταμάν μαζί με τους παίχτες του βγήκαν να το γιορτάσουν σε γνωστό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Λένα Ζευγαρά. Φυσικά δεν μπορούσαν να λείπουν τα τρόπαια της Euroleague και Stoiximan Basket League από τους εορτασμούς.

Οι παίκτες των πράσινων και ο Τούρκος προπονητής μαζί με την γυναίκα του καθόντουσαν πρώτο τραπέζι πίστα, γεμίζοντας την σκηνή των καλλιτεχνών με λουλούδια, με τους Ναν και Χουάντσο να μην μπορούν να σταματήσουν να πετάνε λουλούδια.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι γνωστό φίλος τους Παναθηναϊκού και πριν λίγα χρόνια είχε γιορτάσει πάλι σε νυχτερινό κέντρο, την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Στην μέση του συνόλου του ο καλλιτέχνης φώναξε στην σκηνή τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, με τον ύμνο των «πράσινων» να παίζει όσο τα σήκωναν τα δύο τρόπαια.

Αργότερα ο Αργυρός έπαιξε το γνωστό του τραγούδι «Στην Αθήνα μου», όπου τα βλέμματα έκλεψαν οι Έλληνες και κύριος ο Ντίνος Μήτογλου με τις χορευτικές του ικανότητες , κλείνοντας μια σεζόν επιτυχιών των πράσινων.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News