Γιαννακόπουλος: «Δεν έπρεπε να βρίσω ανθρώπους, διαιτητές, θεσμούς»

Η αναφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην επίθεση τους διαιτητές, στο ΟΑΚΑ και τη σκέψη για αναμέτρηση με τους Μπόστον Σέλτικς

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω ανάρτησης θέλησε να ζητήσει συγγνώμη την επίθεση στους διαιτητές, στους τελικούς του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε στο ΟΑΚΑ. Στην ανάρτησή του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε:

“Διαβάζω από το πρωί για το… δαχτυλίδι του πρωταθλητή και πόσο ωραία θα ήταν να γίνει ένα παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Σέλτικς. Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να γίνει το ΟΑΚΑ.

Το ΟΑΚΑ λοιπόν σήμερα ξεκίνησε τις εργασίες του. Ώστε να γίνει ένα γήπεδο στα πρότυπα του ΝΒΑ. Να μην πω και καλύτερο. Να συνεχίσουμε να φέρνουμε τα παιδάκια, τις οικογένειες στο γήπεδο και να είναι πάντα γεμάτο. Να έχει όλη την εβδομάδα δραστηριότητες. Να φέρνει στο κράτος, να φέρνει και στην ομάδα. Και πάνω απ’ όλα να έχει ο κόσμος ένα μέρος να πάει να διασκεδάσει.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι όλο το επιτελείο μου που δούλεψε νυχθημερόν για να γίνει πραγματικότητα το νέο ΟΑΚΑ.

Θέλω να πω και πάλι ένα ευχαριστώ στον Πρωθυπουργό ο οποίος είχε τη διάθεση, είχε την πρόθεση, είχε την πυγμή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εμπόδια έβαλαν κάποιοι για να χαλάσει η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τα 49 χρόνια.

Επίσης, επειδή εδώ και 1.5-2 χρόνια τόσο εγώ προσωπικά όσο και ο Παναθηναϊκός σαν σύλλογος έχει δείξει με 1000 τρόπους ότι δε θέλουμε τη βία στα γήπεδα, θέλω να απολογηθώ για κάτι. Θεωρώ ότι τα πράγματα δεν ήταν σωστά στους τελικούς. Αλλά ο τρόπος μου δεν ήταν ο σωστός. Δεν έπρεπε να βρίσω ανθρώπους, διαιτητές, θεσμούς. Ήταν λάθος. Υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει η δικαιοσύνη, υπάρχουν οι εκλογές, υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Και επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου το κάνω και τώρα. Θέλω να απολογηθώ δημόσια όπως δημόσια έκανα τις επιθέσεις και να ξαναπώ ότι έπρεπε να το έχω αντιμετωπίσει διαφορετικά.

Για μια ακόμα φορά συγγνώμη…

Το ΟΑΚΑ πάει να γίνει πραγματικά φανταστικό…”

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News