ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Ο Λιόλιος θα φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή στην ΕΟΚ»

Τα συγχαρητήριά του στον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, έστειλε ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Ομοσπονδίας, Άγγελος Παπανικολάου.

Συγκεντρώνοντας μόλις 90 ψήφους στις αρχαιρεσίες της ΕΟΚ, η παράταξη «Το μπάσκετ στα χέρια μας» έμεινε εκτός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Άγγελος Παπανικολάου, έστειλε μέσω της σελίδας του στα social media το δικό του συγχαρητήριο μήνυμα προς τον νέο πρόεδρο, Βαγγέλη Λιόλιο, τονίζοντας ότι στη νέα σελίδα της ΕΟΚ δεν περισσεύει κανένας.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τον κ. Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος εκλέχθηκε στη θέση του προέδρου της Ε.Ο.Κ. Είμαι πεπεισμένος ότι με το πλάνο και τον ενθουσιασμό που δείχνει να έχει, θα φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που του ανέθεσε η πλειοψηφία των ερασιτεχνών παραγόντων.

Παράλληλα, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια τόσο στα νέα μέλη του ΔΣ όσο και σε όλους όσοι θέλησαν να αναμιχθούν ενεργά, καταθέτοντας υποψηφιότητα, αλλά δεν τα κατάφεραν, προκειμένου να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Ελληνικού Μπάσκετ.

Από την πλευρά μου, θα ήθελα να επισημάνω ότι παρά το γεγονός ότι δεν εκλέχθηκα στο νέο ΔΣ, παραμένω στις «επάλξεις», με στόχο να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις το άθλημα που όλοι αγαπάμε. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα πράξουν και οι συνεργάτες, συνοδοιπόροι και φίλοι αυτής της προσπάθειας. Όπως άλλωστε έχω πει, κανείς δεν περισσεύει στην αλλαγή σελίδας στην Ε.Ο.Κ.».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News