Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος Παρασκήνιο: Ο Ολυμπιακός σκέφτεται να του κάνει επέκταση συμβολαίου

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» που έχουν στη λίστα για να τον «δέσουν» περισσότερο. Το ενδιαφέρον της Παρτιζάν που τελικά θα καταλήξει στον Βιλντόσα.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε μια νέα πολιτική εδώ και μερικά χρόνια. Προκειμένου να έχει το κεφάλι του ήσυχο, προτιμάει να πραγματοποιεί πρόωρες επεκτάσεις συμβολαίων ώστε να μην έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα και… μνηστήρες τα καλοκαίρια. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος και έχουν συμβόλαιο μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει «δέσει» με τον Γουόκαπ και μάλιστα δεν ήταν λίγα και τα παιχνίδια στα οποία προσέφερε στην ομάδα.

Ναι, δεν παίζει ρόλο το χαμένο σουτ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Όλα συμβαίνουν στο μπάσκετ. Αυτό που ξέρω καλά είναι ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας νιώθει ασφάλεια και με την παρουσία του Αμερικανού γκαρντ και μάλιστα από ότι μαθαίνω οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους στο μέλλον να του κάνουν πρόωρη επέκταση συμβολαίου. Δεν έχω μάθει για πόσα χρόνια. Ενδεχομένως να είναι για άλλο ένα χρόνο. Μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Αραγε το ενδιαφέρον της Παρτιζάν ήταν υπαρκτό; Ναι η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Ζοτς έχει μπει σε διαδικασία επανεκκίνησης και φυσικά τον είχε στην λίστα της.

Αυτό που ξέρω καλά είναι ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας νιώθει ασφάλεια και με την παρουσία του Αμερικανού γκαρντ και μάλιστα από ότι μαθαίνω οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους στο μέλλον να του κάνουν πρόωρη επέκταση συμβολαίου.

Από ότι είχα «τσεκάρει» δεν έκανε κάποια πρόταση προς την πλευρά του παίκτη, αλλά το ενδιαφέρον ήταν υπαρκτό. Όμως η Παρτιζάν αναμένεται να οδεύσει σε λύση Λούκα Βιλντόσα ο οποίος θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό (είχε υπογράψει κλειστό τριετές και θα βρεθεί η χρυσή τομή). Ετσι δεν θα ασχοληθεί άλλο με την υπόθεση του Γκος ο οποίος συνεχίζει – άλλωστε – να φοράει τα ερυθρόλευκα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News