Ολυμπιακός Μεταγραφές: Κόκκινο το πυρηνικό όπλο Εβανς, παρότι λαβωμένο

Οπως αναμενόταν, θα υπάρξει τελικά «γάμος» μεταξύ του Κίναν Εβανς και του Ολυμπιακού, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Αμερικανού, καθώς υπήρξε συμφωνία στην νέα διαπραγμάτευση των δύο πλευρών.

Ο Κίναν Εβανς αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην νέα, προσαρμοσμένη στα ατυχή δεδομένα του σοβαρού του τραυματισμού, πρόταση που του κατέθεσε ο Ολυμπιακός. Υπενθυμίζεται, ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε επέλθει σε συμφωνία με τον 28χρονο, που φέτος διέπρεψε με την φανέλα της Ζαλγκίρις, λίγο πριν την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όμως ο σοβαρότατος τραυματισμός του, έφερε νέα διαπραγμάτευση και αλλαγή των όρων.

Παρ’ όλα αυτά, αμφότερες οι πλευρές βρήκαν κοινές συνισταμένες, συνεπώς ο Κίναν Εβανς θα αποτελέσει παίχτη του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια. Τα οικονομικά δεδομένα για την πρώτη σεζόν θα είναι σχετικά μικρά, μιας και ο παίχτης θα επανέλθει στην δράση το 2025. Η ομάδα διατηρεί επίσης το δικαίωμα να τερματίσει το συμβόλαιο του παίχτη κάθε ένα από τα δύο επόμενα καλοκαίρια, πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο.

Την φετινή σεζόν, ο Αμερικανός γκαρντ είχε 17.3 πόντους με 43.5% στα τρίποντα, 2.8 ριμπάουντ. 3.9 ασίστ στην Euroleague και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα η άφιξη του στην Ελλάδα, καθώς και η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News