ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Μετέβη για τελευταία φορά στα γραφεία της ΕΟΚ

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μετέβη στα γραφεία της ΕΟΚ για να παραδώσει τα «σκήπτρα» του στον διάδοχό του στην προεδρία, Βαγγέλη Λιόλιο.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ολοκλήρωσε κι επισήμως τον «κύκλο» του στην ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Το πρωί της Τρίτης (14/09), μετέβη για τελευταία φορά στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ και συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος και τον διαδέχτηκε στον προεδρικό θώκο.

Ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας υποδέχτηκε τον προκάτοχό του και παρέλαβε κι επισήμως τα ηνία της Ομοσπονδίας, σηκώνοντας «μανίκια» για την αλλαγή σελίδας στο ελληνικό μπάσκετ, που αναμένεται να είναι πολυεπίπεδη.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν κατ’ ιδίαν για πάνω από μία ώρα, με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να εύχεται «υπομονή, επιμονή και κουράγιο» στον διάδοχό του, ο οποίος ανταποκρίθηκε λέγοντας πως «είναι λίγο περίεργος ο ρόλος του οικοδεσπότη προς εσάς, αφού εδώ ξέρω ότι είναι το σπίτι σας». Κατά την αναχώρησή του, περίπου στις 12:30, ο τέως διοικητικός ηγέτης του ελληνικού μπάσκετ τόνισε ότι «θα είμαι πάντα διαθέσιμος για βοήθεια σε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστώ».

Υπενθυμίζεται ότι στις 14:00 της Τρίτης (14/09) θα συνεδριάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας για να συγκροτηθεί σε σώμα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News