ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Παρόλα τα προβλήματα μας, είμαστε έτοιμοι»

Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει την Κλουζ και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για την πρόκληση που έχει μπροστά της η ομάδα του.

Πριν από τον κρίσιμο αγώνα των Περιστεριωτών, ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε ότι η ομάδα του έχει δουλέψει πολύ σκληρά και θα είναι έτοιμη για τον αυριανό (15/9, 20:30) αγώνα κόντρα στην Κλουζ.

Στόχος του Περιστερίου είναι η νίκη και η πρόκριση στον τελικό των προκριματικών του BCL, καθώς μόνο έτσι θα μπορεί να διεκδικήσει την παρουσία του στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Περιστερίου δήλωσε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Είναι μια νίκη που θα μας πάει στον τελικό για να καταφέρουμε να περάσουμε και να παίξουμε στους ομίλους του BCL. Θεωρώ ότι παρόλα τα προβλήματα μας έχουμε δουλέψει αρκετά καλά και είμαστε έτοιμοι.

Η Κλουζ είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα με πολλούς ξένους. Έχει έρθει και αυτή για να διεκδικήσει την πρόκριση. Την είδαμε και στο παιχνίδι της με την Βίλπας και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουν πολλές λύσεις στην επίθεση.

Εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να βγάλουμε ενέργεια. Να μπορέσουμε να σταματήσουμε το επιθετικό παιχνίδι της Κλουζ και στην επίθεση να παίξουμε ομαδικά, που είναι ένας τρόπος που μας διακρίνει σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που έχουμε παίξει ως τώρα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News