ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Το αντίο των προέδρων των «ερυθρολεύκων» στον Ντούσαν Ίβκοβιτς

Το δικό τους αντίο και την ευγνωμοσύνη τους στον Ντούσαν Ίβκοβιτς εξέφρασαν με τοποθέτησή τους οι πρόεδροι του Ολυμπιακού Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Το δικό τους αντίο είπαν στον προπονητή των δύο εκ των τριών ευρωπαϊκών τίτλων του Ολυμπιακού, Ντόυσαν Ίβκοβιτς οι πρόεδροι της ομάδας, που έφυγε σήμερα Πέμπτη (16/9) από τη ζωή. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφεραν στο μήνυμά τους πως ο Ντούντα ένωσε δύο γενιές φιλάθλων, με την παρακαταθήκη του να μένει ανεξίτηλη στο πέρασμα των χρόνων.

Το αντίο των προέδρων στον Ντούσαν Ίβκοβιτς

«Σήμερα θρηνούμε για τον ανεπανάληπτο Nτούσαν Ιβκοβιτς. Για τον δάσκαλο, τον σοφό, τον νικητή, τον οικουμενικό. Για την πατρική φιγούρα ολόκληρης της οικογένειας του Ολυμπιακού, που μέσα στο βιβλίο της ιστορίας του, υπήρξε μια από τους πιο φωτεινές, τις πιο αληθινές προσωπικότητες.

Για τον άνθρωπο που ένωσε δύο γενιές με δάκρυα χαράς και σφυρηλάτησε όσο κανείς το μέταλλο της ερυθρόλευκης φανέλας. Με απλότητα, πάθος και αξιομνημόνευτη ηρεμία, όπως οι πραγματικά μεγάλοι.

Ήταν στη Ρώμη, 24 χρόνια πριν, που ως φίλαθλοι στις εξέδρες τον είδαμε να οδηγεί τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού στέμματος.

Ήταν στον τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2012, όταν υπό τη δική του εμπνευσμένη καθοδήγηση, κάναμε ξανά τον Ολυμπιακό Βασιλιά της Ευρώπης και λίγες μέρες μετά ολοκληρώσαμε την ανεπανάληπτη επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας ύστερα από 15 χρόνια. Μαζί σου ζήσαμε μαγικές στιγμές που ξεπέρασαν τα όνειρά μας.

Αγαπημένε μας Ντούντα, η παρακαταθήκη σου θα μείνει ανεξίτηλη στο πέρασμα των χρόνων.

Για πάντα ευγνώμονες».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News