Ολυμπιακός: Ωρα... ντεμπούτου για Φουρνιέ
Το σημερινό (10/9 18:00) φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, αναμένεται να είναι το πρώτο παιχνίδι του Εβάν Φουρνιέ με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Παρότι βρίσκεται μόλις λίγες μέρες στο ρόστερ του Ολυμπιακού, οι πολλές απουσίες των Πειραιωτών από το σημερινό φιλικό απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, αναμένεται να δώσουν χρόνο συμμετοχής στον Εβάν Φουρνιέ.
Ο Γάλλος σουπερ σταρ προπονείται κανονικά από την ημέρα της άφιξης στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει. Αυτό θα είναι το ανεπίσημο ντεμπούτο του.
Οι κυπελλούχοι Ελλάδας θα βρουν απέναντί τους δύο παλιούς τους γνώριμους, μιας και προπονητής του Ερυθρού Αστέρα είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ εδώ και λίγους μήνες, παίχτης της ομάδας από την Σερβία είναι και ο Αϊζάια Κάνααν.
Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ ήταν μέλος του Ολυμπιακού για δύο χρόνια, διαγράφοντας μια σημαίνουσα πορεία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ανακούφιση με Γιάγκουσιτς
- Μήνυμα ενότητας από Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: «Βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι»
- Γιώργος Χελάκης: Ο Ολυμπιακός άντεξε στην... κατηφόρα και βρήκε τις λύσεις
- Βικτώρια Δέλλα: Το μήνυμά της για τον μήνα της μάχης κατά του Καρκίνου του Μαστού
- Ολυμπιακός: Τι άλλο να κάνει, σπαθιά να καταπιεί;
