Λιετκαμπέλις - Άρης 74-92: Ρεκόρ καριέρας από τον Τολιόπουλο, που ντύθηκε... Κάρι
Επειτα από πέντε συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Αρης κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην Λιετκαμπέλις εκτός έδρας και μάλιστα με εμφατικό τρόπο (74-92).
Με σούπερ Τολιόπουλο, ο οποίος έκανε ρεκόρ πόντων στην καριέρα του, βάζοντας 26 με 6/8 τρίποντα και φοβερή δουλειά από τον Λευτέρη Μποχωρίδη (13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ), ο Αρης επικράτησε με το εντυπωσιακό 74-92 επί της Λιετκαμπέλις στην Λιθουανία.
Από 12 πόντους προσέθεσαν οι Ντέιβιντ ντε Τζούλιους (4 ασίστ) και Μάνος Χατζηδάκης.
Με την νίκη αυτή, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ανέβηκε στο 1-2 του ομίλου της, ενώ αντίθετα η Λιετκαμπέλις του Γιώργου Καλαϊτζάκη (12 πόντοι με 3/6 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 6/9 βολές, 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ, 1 λάθος) έπεσε στο 0-3.
Εντελώς παράδοξο το γεγονός πως οι γηπεδούχοι είχαν 0/15 τρίποντα στην αναμέτρηση, όντας εντελώς άστοχοι από την γραμμή του τριπόντου. Οι Θεσσαλονικείς είχαν το εξαιρετικό 11/21.
Μάντας Ρουμπστάβιτσιους (15π.), Μάρκο Πετσάρσκι (13π.) και Ντόβις Μπιτσκάουσκις (10π.-5ασ.), ξεχώρισαν επίσης για τους Λιθουανούς.
Τα δεκάλεπτα: 16-19, 32-42, 55-70, 74-92
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
