Παναθηναϊκός Aktor: Καθυστέρησε η πτήση επιστροφής από την Μαδρίτη - Τι ώρα έφτασε η αποστολή στην Ελλάδα
Σε απίστευτη ταλαιπωρία ήρθε η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Μαδρίτη, καθώς οι αρμόδιες ισπανικές αρχές υπέπεσαν σε λάθος, με αποτέλεσμα η πτήση τσάρτερ να φύγει πολύ καθυστερημένα από Ισπανία και να φτάσει στην Ελλάδα στις 07:15.
Ο Παναθηναϊκός Aktor χθες Πέμπτη (17/10) ηττήθηκε στην Μαδρίτη από την ομώνυμη ομάδα με 90-86, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Euroleague, με αποτέλεσμα να «πέσει» στο 2-2 και να συνεχίσει το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων.
Ως συνέχεια της δύσκολης βραδιάς στην Μαδρίτη, η αποστολή του Παναθηναϊκού ταλαιπωρήθηκε απίστευτα κατά την επιστροφή της για Ελλάδα, διότι οι αρχές του αεροδρομίου της Μαδρίτης τα έκαναν «μαντάρα» και ως απόρροια αυτού η πτήση τσάρτερ της αποστολής των “πρασίνων” έφυγε με πολλές ώρες καθυστέρηση (λίγο μετά τις 04:00 για την ακρίβεια) και έφτασε στην Αθήνα στις 07:15!
Επόμενη αναμέτρηση των «πρασίνων», ο εντός έδρας αγώνας με την ΑΕΚ την Δευτέρα (21/10, 20:15), στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της SBL.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
