Αλμπα: Διώχνει τον Κουμάντζι για επίθεση στην πρώην του
Η Άλμπα Βερολίνου, αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας τον Καλίφα Κουμάντζι, διότι ο τελευταίος επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του, χτυπώντας τη σοβαρά.
Ο Καλίφα Κουμάντζι έχει τεθεί εκτός ομάδας της Άλμπα Βερολίνου όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος τη Τρίτη (29/10).
Στην ανακοίνωση της η Άλμπα ανέφερε ότι λαμβάνει υπόψη τις κατηγορίες προς τον αθλητή της, για ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του.
Η πρώην σύντροφος του 28χρονου σέντερ ανήρτησε φωτογραφία με το πρόσωπό της στο Instagram, ενώ παλιότερα είχε προχωρήσει σε δημοσιοποίηση μιας φωτογραφίας της από το νοσοκομείο, με εκείνη να φοράει κολλάρο, ενώ έγραψε «Θέλω δικαιοσύνη. Φτάνει πια».
Από την άλλη η γερμανική ομάδα δια στόματος του διευθύνων σύμβουλος της Μάρκο Μπάλντι, πήρε θέση για την κατάσταση:
«Έχουμε λάβει γνώση των ισχυρισμών που έχουν διατυπωθεί εναντίον του Καλίφα. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη αυτούς τους ισχυρισμούς. Ο Καλίφα έχει ανασταλεί έως ότου αποσαφηνιστούν πλήρως αυτές οι κατηγορίες. Θα σας ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις την κατάλληλη στιγμή».
Ο Κουμάντζι τιμωρήθηκε χθες (28/10) με τρεις αγωνιστικές από την Bundesliga για επίθεση σε ελεγκτή ντόπινγκ. Θυμίζουμε ότι, πέρυσι είχε χτυπήσει αντίπαλο σε αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος και είχε τιμωρηθεί και πάλι από την Άλμπα με τέσσερις αγωνιστικές και πρόστιμο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Με το νέο Καραϊσκάκη των 52.500 θέσεων θα μιλήσουμε διαφορετικά
- Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε καλοκαιρινή αναμέτρηση με τη Φορτούνα Σιτάρντ - Τα τρία «κλεισμένα» φιλικά
- Παρασκήνιο: Τρεις «περίεργες» διαγραφές από τη «μαύρη λίστα» της ΕΕΕΠ
- Elite League: Αντίδραση των ομάδων κατά ΕΟΚ και Λιόλιου για τη μείωση των ομάδων που προβιβάζονται
- Η ώρα του εισαγγελέα για Επιτροπή Παιγνίων και Suberbet;
