ΤΖΕΪΜΣ ΝΑΝΑΛΙ: «Βγάλτε τα γ... αυτοκόλλητα από τα παρκέ»
Ο Έκπε Γιούντο τραυματίστηκε και ο Τζέιμς Νάναλι αναφέρθηκε στα αυτοκόλλητα που συνεχίζουν να προκαλούν προβλήματα στους μπασκετμπολίστες.
Ο σέντερ της Βίρτους Μπολόνια, Εκπέ Γιούντο, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, αφού το πόδι του κόλλησε σε ένα διαφημιστικό αυτοκόλλητο που ήταν τοποθετημένο στο παρκέ.
Από την πλευρά του ο Τζέιμς Νάναλι ξέσπασε για την τακτική που συνεχίζεται να ακολουθείται, με τα αυτοκόλλητα-χορηγούς, με μία ανάρτησή του στο Twitter.
Ο φόργουορντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ έγραψε στην προσωπική του σελίδα: «Βγάλτε αυτά τα γ… αυτοκόλλητα απ’ το παρκέ».
Δείτε την ανάρτησή του:
Get those stickers the F off & around the court!!? https://t.co/1NqsWLVvSG
— James Nunnally (@allornunn21) September 19, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
