Παναθηναϊκός AKTOR: Πλήγμα με Γκριγκόνις - Εκτός ντέρμπι κι ο Αντετοκούνμπο
Μακριά από την αγωνιστική δράση θα μείνει ο shooting guard του Παναθηναϊκού AKTOR Μάριους Γκριγκόνις για 1-1,5 μήνα. Εκτός ντέρμπι και ο Κώστας Αντετοκούνμπο με ενοχλήσεις στο γόνατο.
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός AKTOR πράξη τρίτη για τη φετινή σεζόν. Οι δύο «αιώνιοι» αντιπαρατίθενται το βράδυ της Παρασκευής (8/11) στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Euroleague και άπαντες περιμένουν την τιτανομαχία των 2 σπουδαίων ομάδων.
Ο Μάριους Γκριγκόνις ταλαιπωρείται από έναν σοβαρό τραυματισμό στην μέση και θα μείνει στα «πιτς» για 1-1,5 μήνα, όπως δήλωσε ο κόουτς του «τριφυλλιού» Εργκίν Αταμάν.
Παράλληλα εκτός για το ντέρμπι των “αιωνίων” είναι και ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τον Έλληνα σέντερ να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
