ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ: «Ο Ίβκοβιτς ήταν ένα πανεπιστήμιο ζωής»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε με θαυμασμό για τον αείμνηστο Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον οποίο και θα «αποχαιρετήσει» στην κηδεία του, στο Βελιγράδι.

Ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται από χθες (20/09) στη Σερβία για να «αποχαιρετήσει» τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, που θα κηδευτεί σήμερα (21/09, 13:00) στη γενέτειρά του, το Βελιγράδι.

Ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε στη σερβική ιστοσελίδα «mozzartsport» και εκφράστηκε με θαυμασμό για τον «Ντούντα», τον οποίο χαρακτήρισε ως ένα «πανεπιστήμιο ζωής», τονίζοντας πως είναι περήφανος που ήταν φίλος του και μέλος της μεγάλης του «οικογένειας».

Συγκεκριμένα, είπε:

«Πρώτον, θέλω να συλλυπηθώ την οικογένεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Όλοι μιλούν για το πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν και πόσα πρόσφερε στη Σερβία και την Ελλάδα. Και πόσα πρόσφερε σε όλους εμάς τους φίλους του. Για μας οι ιδέες και οι καινοτομίες του θα παραμείνουν ζωντανές και θα θυμόμαστε όλα όσα μας είπε.

Μπορώ να πω με περηφάνια πως ήμουν φίλος του. Ήμουν μέλος της μεγάλης του οικογένειας. Υπήρχε μια αλυσίδα, ένας σύνδεσμος, ανάμεσα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εμένα κι εκείνον. Ο Ζέλικο μάς γνώρισε.

Ήταν ένα πανεπιστήμιο της ζωής. Όταν περνάς από το πανεπιστήμιο του Ντούντα, μπορείς να αποφοιτήσεις. Ήταν κάτι που πρόσφερε όχι μόνο σε μένα, αλλά σε όλους. Θα είναι για πάντα στη μνήμη μου. Χαίρομαι που ήμουν κομμάτι της ζωής του».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News