ΕΟΚ: Εκπροσωπήθηκε από τον Δήμο Ντικούδη στο «ύστατο χαίρε» του Ίβκοβιτς

Ο υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων, Δήμος Ντικούδης, εκπροσώπησε τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ στην κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο Βελιγράδι.

Σε ιδιαιτέρως συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/09) η κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς, στο κοιμητήριο του Νέου Βελιγραδίου.

Μεταξύ των αναρίθμητων προσωπικοτήτων από κάθε χώρο βρέθηκε και ο Δήμος Ντικούδης, ο οποίος εκπροσώπησε τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ.

Ο υπεύθυνος Εθνικής Ομάδων είχε συνεργαστεί με τον «Ντούντα» τόσο στην ΑΕΚ, στα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό μπάσκετ, όσο και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την αγωνιστική περίοδο 2004-05.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ:

Το τελευταίο «αντίο» στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη (16/9), είπαν σήμερα στο Βελιγράδι μεγάλες μορφές του Παγκόσμιου μπάσκετ, αλλά και πλήθος απλών ανθρώπων που θέλησαν να αποχαιρετίσουν τη σημαντική αυτή προσωπικότητα του αθλήματος.

Τη διοίκηση της ΕΟΚ εκπροσώπησε ο υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων, Δήμος Ντικούδης, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον «Ντούντα» στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην ΑΕΚ, αλλά και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αργότερα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News