Euroleague: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάνις Τίμα
Η Euroleague ανακοίνωσε ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στους αγώνες της Euroleague και του EuroCup, ως ένδειξη πένθους για τον θάνατο του Γιάνις Τίμα.
Βαρύ πένθος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ! Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, βρέθηκε το πτώμα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Γιάνις Τίμα σε είσοδο πολυκατοικίας στην Μόσχα. Μυστήριο ο θάνατος του.
Η Euroleague αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του Τίμα κρατώντας ενός λεπτού σιγή πριν από το τζάμπολ της 16ης αγωνιστικής της Euroleague και της 12ης αγωνιστικής του EuroCup.
Η ανακοίνωση της Euroleague:
EuroLeague Basketball joins the Latvian and global basketball communities in mourning the passing of Janis Timma on Tuesday.
A moment of silence will be observed in his memory before all EuroLeague Round 16 and EuroCup Round 12 games. pic.twitter.com/87Mz5gctVR
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) December 17, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΚ: Μια υπόθεση με την ενεργοποίηση της ΕΦΙΔΗΠ που γεννά εύλογες απορίες και ερωτήματα
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με τη Σπάρτα Πράγας
- Χρήστος Κόντης για Λεβερκούζεν: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι»
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η φωτό με το... γεμάτο κελί και η ατάκα όλο νόημα
- Στη ΓΑΔΑ η Τσαρούχα: Το βίντεο της προσαγωγής
