ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στην Ξάνθη ο αγώνας με την Πορτογαλία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2023

Η πρώτη εντός έδρας υποχρεώση της Εθνικής ομάδας Γυναικών, απέναντι στην Πορτογαλία, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023, θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης» της Ξάνθης, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Στο αθλητικό κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης» της Ξάνθης θα δώσει, στις 14 Νοεμβρίου, τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 η Εθνική ομάδα μπάσκετ Γυναικών, όπως γνωστοποίησε η ΕΟΚ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα τεθεί αντιμέτωπο με την Εθνική Πορτογαλίας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του έβδομου προκριματικού ομίλου, ενώ η πορεία του θα έχει ξεκινήσει τρεις ημέρες νωρίτερα, με την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ:

Η Ξάνθη θα φιλοξενήσει την Εθνική Γυναικών στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023.

Η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Πορτογαλία την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021, απέναντι στην Πορτογαλία θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης» της πόλης της Θράκης.

Πρόκειται για τον δεύτερο κατά σειρά αγώνα που θα δώσει η Εθνική Γυναικών στα προκριματικά, καθώς θα έχει προηγηθεί τρεις ημέρες νωρίτερα, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, ο εκτός έδρας αγώνας με τη Μεγάλη Βρετανία.

Η ελληνική ομάδα συμμετέχει στον έβδομο προκριματικό όμιλο, μαζί με Πορτογαλία, Μεγάλη Βρετανία και Εσθονία. Στην τελική φάση, που θα συνδιοργανώσουν Ισραήλ και Σλοβενία, προκρίνονται οι πρώτες ομάδες των δέκα ομίλων, καθώς και οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News