Κλάιμπερν: Δεν απέφυγε τα χειρότερα - Τουλάχιστον 2,5 μήνες εκτός
Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Γουίλ Κλάιμπερν με την έλευση του 2025, καθώς ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πολύ σοβαρός.
Θα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον Γουίλ Κλάιμπερν η Βίρτους Μπολόνια!
Ο Αμερικανός υπέστη πελματιαία απονεύρωση στο αριστερό του πόδι στην πρόσφατη αναμέτρηση πρωταθλήματος της ομάδας του με την Ρέτζιο Εμίλια και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 10 εβδομάδες.
Η ιταλική ομάδα ήδη εξετάζει την αγορά για την αντικατάστασή του, πράγμα που θεωρείται εξόχως δύσκολο, λαμβάνοντας υπόψη το πόσο καλός παίχτης είναι.
Στη φετινή EuroLeague μετρούσε 13.8 πόντους στα 19 παιχνίδια που πάτησε παρκέ, παίζοντας κάτι περισσότερο από 28 λεπτά, με 4.6 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ.
Comunicato Will Clyburn ⬇️https://t.co/5V56vtNFZN
— Virtus Segafredo Bologna (@VirtusSegafredo) January 7, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Champions League: Επτά η Μπαρτσελόνα, «καρέ» οι Λίβερπουλ και Μπάγερν - Τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις
- Δολοφονία στην Καλαμαριά: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον 23χρονο κατηγορούμενο
- Παναθηναϊκός: Με Μπράγκα αν περάσει την Μπέτις - Πότε ήταν το προηγούμενο ραντεβού με την πορτογαλική ομάδα
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση για τα πλέι οφ και πλέι άουτ
- ΑΕΚ: Ποιος θα είναι ο ρόλος του Κλωναρίδη
