ΝΒΑ: Η πρώτη ήττα του 35άρη Αντετοκούνμπο από τον «Γουέμπι» και η ένταση με τον Κρις Πολ
Παρά τους 35 πόντους, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχασε για πρώτη φορά από τον εντυπωσιακό Βικτόρ Γουεμπανιαμά και στο τέλος του αγώνα λίγο έλειψε να έρθει στο χέρια με τον Κρις Πολ μετά από ένα σκληρό φάουλ
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν τους Μιλγουόκι Μπακς με 144-118 και ο τρομερός Βίκτορ Γουεμπανιαμά νίκησε για πρώτη φορά τον πληθωρικό Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Οι δύο γίγαντες του ΝΒΑ έδωσαν μία απίστευτη μονομαχία. Ο Γουεμπανιαμά είχε 30 πόντους με 4/9 δίποντα, 5/11 τρίποντα, 7/7 βολές, 14 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 6 μπλοκ, 1 λάθος, ενώ ο Γιάννης τελείωσε με 35 πόντους και 13/22 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 9/14 βολές, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 μπλοκ, 2 λάθη.
Το επεισόδιο με τον Κρις Πολ
Ενώ το ματς είχε κριθεί, 3:46 πριν από το φινάλε ο Κρις Πολ έκανε ένα αδικαιολόγητο και σκληρό φάουλ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και οι δύο παίκτες να ανταλλάξουν κουβέντες. Ωστόσο οι υπόλοιποι παίκτες μπήκαν στη μέση και η ένταση έσβησε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νίκος Σαρίδης: Η Ελλάς, της... Ελλάς, την... Ελλάς!
- Διαιτησία: Ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς στο Αρης-ΠΑΟΚ, ο Πολυχρόνης στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ
- Conference League: «Καμπάνα» της UEFA στην ΑΕΚ
- Ολυμπιακός: Το μαγικό αριστερό πόδι του Γιαζίτσι
- Ολυμπιακός: Η ματσάρα με τη Λιόν στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο άδικος αποκλεισμός
