Βεζένκοφ: Εγινε MVP της EuroLeague για τον Ιανουάριο και έγραψε... ερυθρόλευκη ιστορία!

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο MVP του Ιανουαρίου στη EuroLeague…

MVP του μήνα στη EuroLeague για τέταρτη φορά στην καριέρα του αναδείχθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ! Ο μεγάλος σταρ του Ολυμπιακού ήταν εκπληκτικός τον Ιανουάριο, έχοντας απόλυτο highlight τη 45αρα με τη Μπάγερν Μονάχου, αλλά και εξαιρετικούς μέσους όρους γενικά.

Ο Βούλγαρος ολοκλήρωσε τον πρώτο μήνα του 2025 με 24.3 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 29.5 στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ σε αυτά τα έξι παιχνίδια, ο Ολυμπιακός πήρε τα πέντε.

Με αυτή του την κατάκτηση, ο Σάσα είναι πια ο παίκτης του Ολυμπιακού με τα περισσότερα σχετικά βραβεία, ξεπερνώντας τον Βασίλη Σπανούλη, που έμεινε στα τρία. Μάλιστα, μόνο δύο παίκτες της EuroLeague έχουν περισσότερα από τον Βεζένκοφ, με τον Μίροτιτς να είναι στα επτά (!) και τον Τζέιμς στα πέντε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News