Αταμάν: «Ο Σλούκας οργάνωσε τέλεια και ο Ναν είναι ασταμάτητος όταν βρει ρυθμό»
Δείτε τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά την νίκη του Παναθηναϊκού Aktor επί της Εφές.
Ο Παναθηναϊκός Aktor πήρε σημαντική νίκη για την συνέχεια της Euroleague επί της Εφές, με τον Εργκίν Αταμάν να δίνει τα εύσημα στους παίχτες του.
Μεταξύ άλλων, ξεχώρισε την ποιότητα του Σλούκα στην τελική πάσα, καθώς και την εκτελεστική δεινότητα του Ναν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τούρκου:
«Ο Σλούκας οργάνωσε τέλεια την επίθεσή μας με 9 ασίστ και φυσικά ο Ναν, που δεν ξεκίνησε καλά το ματς, έχοντας 2 πόντους στην πρώτη περίοδο, διαθέτει καταπληκτική επιθετική ποιότητα. Όταν βρίσκει αυτοπεποίθηση είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις κι εμείς επιλέξαμε plays για να εκμεταλλευτούμε τον Ναν και τον Σλούκα. Ο Οσμαν έκανε καλή δουλειά με τα ελεύθερα σουτ.
Στην τελευταία περίοδο βελτιωθήκαμε αμυντικά, παίζοντας με αλλαγές, για να σταματήσουμε την επίθεσή τους. Η Εφές είναι μια επικίνδυνη ομάδα και έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ μέχρι την τελευταία περίοδο. Για εμάς ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι και στην τελευταία περίοδο παίξαμε το τέλειο μπάσκετ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παίξαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, οπότε τους αξίζει να ξεκουραστούν αύριο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
