Εθνική Ανδρών: Ο Κατσίβελης στη θέση του Τόμας Ουόκαπ

Ο Τόμας Ουόκαπ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορεί να ενισχύσει την εθνική ομάδα μπάσκετ στα προκριματικά του Eurobasket και ο Βασίλης Σπανούλης κάλεσε τον Δημήτρη Κατσίβελη για να καλύψει το κενό του.
Ο Δημήτρης Κατσίβελης προστέθηκε στους παίκτες που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το τελευταίο προκριματικό “παράθυρο” εν όψει Ευρωμπάσκετ 2025, αντικαθιστώντας τον Τόμας Ουόκαπ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Οι 17 παίκτες που κάλεσε ο Βασίλης Σπανούλης αναμένεται να είναι όλοι μαζί για πρώτη φορά αύριο Τρίτη (18/2), όταν και θα ενσωματωθούν και αυτοί των ομάδων που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο κύπελλο.
Η Εθνική θα προπονηθεί στο Μαρούσι μέχρι και την Πέμπτη (20/2), ημέρα κατά την οποία θα ταξιδέψει για την Τσεχία και την επόμενη (21/2, 19.00, Παρντούμπιτσε) θα αντιμετωπίσει την Τσεχία. Ο τελευταίος σταθμός αυτής της προκριματικής πορείας θα είναι στην Πάτρα (24/2, 21.30) με αντίπαλο την Ολλανδία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Απίθανος Παυλίδης: Πέτυχε χατ-τρικ στο 1-4 της Μπενφίκα επί της Πόρτο! (videos)
- Βιτόρια: «Αξίζαμε να κερδίσουμε»
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ - Τι θέλει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα
- Φορτούνης: Σκόραρε στο 90+7' και χάρισε την πρώτη νίκη στην ομάδα του μετά από 3 μήνες
- ΑΕΛ: Πέθανε οπαδός της ομάδας, την ημέρα της ανόδου