Εθνική Ελλάδας: Οι δυο ανέλπιστες κλήσεις του Σπανούλη

Μετά την επισφράγιση της πρόκρισης στα τελικά του EuroBasket 2025, ο Βασίλης Σπανούλης θέλησε να επιβραβεύσει και να καλέσει δύο νεαρούς μπασκετμπολίστες.

Η Εθνική Ελλάδας θα βρίσκεται στα τελικά του EuroBasket, επιδιώκοντας την διάκριση. Πριν από αυτό όμως, έχει να δώσει το τελευταίο της παιχνίδι για τα προκριματικά, απέναντι στην Ολλανδία αύριο (24/2 20:30) στην Πάτρα.

Σε αυτή την αναμέτρηση, ο Βασίλης Σπανούλης κάλεσε για να έχει μαζί του τους Αλέξανδρο Νικολαΐδη και Γιώργο Τανούλη, θέλοντας να επιβραβεύσει τους δύο νεαρούς για την καλή τους παρουσία στις ομάδες τους.

Αμφότεροι αγωνίζονται στην ομάδα του Αμαρουσίου και θα αποτελέσουν μέρος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, χωρίς να αποκλείεται το σενάριο να αγωνιστούν κιόλας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News