NBA: Τέλος η σεζόν για τον Πόποβιτς μετά το εγκεφαλικό -«Θα παραμείνω προσηλωμένος στην υγεία μου»

Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς Γκρεγκ Πόποβιτς συναντήθηκε με την ομάδα την Πέμπτη (27/2) για πρώτη φορά μετά το εγκεφαλικό που υπέστη στις 2 Νοεμβρίου.
Οριστικά εκτός θα βρίσκεται για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν ο Γκρεγκ Πόποβιτς. Ο θρύλος των πάγκων του NBA μίλησε για πρώτη φορά με τους παίκτες του -μετά το εγκεφαλικό που υπέστη στις 2 Νοεμβρίου του 2024– και τους ενημέρωσε πως δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά του. Τουλάχιστον για φέτος.
«Αποφάσισα να μην γυρίσω στους πάγκους φέτος. Ο Μιτς Τζόνσον και το επιτελείο έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, ενώ ο επαγγελματισμός που έχουμε δείξει οι παίκτες, μένοντας ενωμένοι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι καταπληκτικός. Θα συνεχίσω να επικεντρώνομαι στην υγεία μου με την ελπίδα να μπορέσω να επιστρέψω στην προπονητική μελλοντικά», ανέφερε ενδεικτικά.
Από τότε που ο Hall of Famer τεχνικός τέθηκε εκτός από τους Σπερς, την θέση του έχει αναλάβει, ως προσωρινός προπονητής, ο άμεσος βοηθός του, Μιτς Τζόνσον. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έκτοτε ο Πόποβιτς – ο οποίος είναι και πρόεδρος των Σπερς – βρίσκεται σε διαρκή επαφή μαζί του και του δίνει συμβουλές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η ρητή εντολή του Μεντιλίμπαρ και η ενδεκάδα με ΑΕΚ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ποια ιταλική ομάδα μπήκε στο κόλπο για Κωνσταντέλια
- ΑΕΚ: Ο Μάριος Ηλιόπουλος για την επόμενη μέρα - «Δέστε ζώνες και περιμένετε»
- Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: Άγρια επεισόδια σε παιχνίδι ομάδων της Ηλείας - Τραυματίστηκαν τρεις παίκτες (vid)
- Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΔΟΕ άνοιξε την πόρτα στη Ρωσία - Αντιδράσεις από την Ουκρανία