Ολυμπιακός: Σαρώνει τα βραβεία MVP της αγωνιστικής στο πρωτάθλημα - Ο Πίτερς κορυφαίος της εβδομάδας
Ο Αλεκ Πίτερς έδωσε συνέχεια στο σερί του Ολυμπιακού…
Ηταν φανταστικός κόντρα στο Μαρούσι, ξεχώρισε με 25 πόντους και πήρε το βραβείο του MVP της βδομάδας στη Stoiximan GBL ο Αλεκ Πίτερς.
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έγινε ο έκτος συνεχόμενος… ερυθρόλευκος που παίρνει το βραβείο, μετά… τον εαυτό του, τον Μιλουτίνοφ, τον Βεζένκοφ (3 σερί) και τον Ντόρσεϊ.
Ο 30χρονος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» στην εκτός έδρας νίκη επί του Αμαρουσίου με 25 πόντους με 4/4 βολές, 6/6 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, δύο ασίστ, δύο κερδισμένα φάουλ και 3 εναντίον, 3 κλεψίματα και 4 λάθη σε 29’ και 47’’ συμμετοχής, συγκέντρωσε 32 βαθμούς στο ranking.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
