Basket League: Αλλάζουν οι ώρες των πλέι οφ έπειτα από την ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ
Νέα δεδομένα στις ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων των δυο «δικεφάλων», μετά την σπουδαία πρόκριση του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ, έκανε το «θαύμα» του στην Γαλλία και πλέον βρίσκεται στον τελικό του FIBA Europe Cup, γεγονός που φέρνει ενδεχόμενες αλλαγές στην σειρά των αναμετρήσεών του κόντρα στην ΑΕΚ εν όψει των playoffs της Stoiximan GBL.
Η τρίτη αναμέτρηση -αν χρειαστεί- ανάμεσα στους δυο «δικεφάλους» θα πραγματοποιηθεί 27 Απριλίου για να μην συμπέσει με τους τελικούς του FIBA Europe Cup, που θα δώσει ο «δικέφαλος του Βορρά».
Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ :
«Η Stoiximan GBL ανακοινώνει ότι η τρίτη αναμέτρηση (εφόσον χρειαστεί) της προημιτελικής σειράς των playoffs ανάμεσα στην ΑΕΚ Betsson και τον ΠΑΟΚ mateco θα γίνει στις 27/4.
O αγώνας QF3 των playoffs της Stoiximan GBL 2024–2025, μεταξύ της ΑΕΚ Betsson και του ΠΑΟΚ mateco θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (27/4) στη SUNEL Arena στις 17:15 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, λόγω της πρόκρισης του ΠΑΟΚ mateco στους τελικούς του FIBA Europe Cup».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Με το νέο Καραϊσκάκη των 52.500 θέσεων θα μιλήσουμε διαφορετικά
- Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε καλοκαιρινή αναμέτρηση με τη Φορτούνα Σιτάρντ - Τα τρία «κλεισμένα» φιλικά
- Παρασκήνιο: Τρεις «περίεργες» διαγραφές από τη «μαύρη λίστα» της ΕΕΕΠ
- Elite League: Αντίδραση των ομάδων κατά ΕΟΚ και Λιόλιου για τη μείωση των ομάδων που προβιβάζονται
- Η ώρα του εισαγγελέα για Επιτροπή Παιγνίων και Suberbet;
