ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ 105-71: Με σπασμένα τα φρένα πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα οι Ρώσοι
Δε χαρίστηκε στη Ζιελόνα Γκόρα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και επικράτησε με 105-71, κάνοντας το 2/2 στην VTB League, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της Euroleague.
Mε το γκάζι πατημένο συνεχίζει την πορεία της στη VTB League, αφού επικράτησε με 105-71 της Ζιελόνα Γκόρα, κάνοντας το 2/2 στο πρωτάθλημα, λίγο πριν την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα με την Αρμάνι Μιλάνο.
Ο Ίφε Λούντμπεργκ ήταν καθοριστικός στο… ξέσπασμα των Ρώσων με το ξεκίνημα του ημιχρόνου. Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ σκόραρε 12 πόντους, μοίρασε 10 ασίστ και μάζεψε 5 ριμπάουντ, συνεπικουρούμενος από τους 14 του Σενγκέλια και τους 13 του Χάκετ. Ακόμα 12 είχε ο Κουρμπάνοφ, ενώ 10 πόντους προσέθεσαν οι Γκριγκόνις και Μιλουτίνοφ, στο επιθετικό πάρτι της ΤΣΣΚΑ με τους έξι διψήφιους.
? T O K O M O T I V ? pic.twitter.com/vqLEfDnKns
— VTB League (@VTBUL) September 26, 2021
Ζισκόφσκι και Νέναντιτς είχαν 14 και 12 αντίστοιχα για τους ηττημένους, στην πρεμιέρα του Όλιβερ Βίντιν στον πάγκο των Πολωνών.
Τα δεκάλεπτα: 23-18, 46-37, 72-57, 105-71
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
