EuroLeague: Με Ρεάλ ή Μπάγερν ο Ολυμπιακός στα playoffs
Η Μπάγερν Μονάχου πήρε το θρίλερ με τον Ερυθρό Αστέρα και η Παρί νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στα play-in της EuroLeague
Τεράστιο ενδιαφέρον είχαν οι πρώτες δύο από τις τρεις αναμετρήσεις των play-in της EuroLeague!
Οπως ήρθαν τα αποτελέσματα, η Παρί θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στα playoffs και η Μπάγερν θα παίξει με τη Ρεάλ για μια θέση στην οκτάδα. Από αυτό το παιχνίδι θα κριθεί και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού.
Στο Μόναχο, η Μπάγερν είδε το πανέξυπνο play του Σφαιρόπουλου να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση, όμως ο Ερυθρός Αστέρας δεν κατάφερε να αντέξει και ηττήθηκε οριακά με 97-93. Ακόμα κι εκεί, όμως, οι Σέρβοι ήταν μαχητές, αφού ένα γκολ φάουλ του Πετρούσεφ έστειλε τη διαφορά στους δύο και λίγο έλειψε να κερδίσει ο Κάλινιτς βολές.
Αδιανόητη ήταν, για άλλη μια φορά, η εμφάνιση του σέντερ που ανήκει στον Ολυμπιακό και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 30 πόντους , 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Κορυφαίος των Γερμανών, ήταν ο Μπούκερ των 21 πόντων.
Στη Μαδρίτη, η Παρί έκανε ακόμα μια επίδειξη δύναμης, ήταν μπροστά σε ολόκληρο -σχεδόν- το παιχνίδι και επιβλήθηκε με 81-73 της Ρεάλ για να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στα playoffs. Εκπληκτικός ήταν ξανά ο Τι Τζέι Σορτς με 23 πόντους και 9 ασίστ, ενώ για τη Ρεάλ ξεχώρισε ο Καμπάτσο με 17 πόντους και 5 ασίστ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
