Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Έμεινε εκτός ο Φουρνιέ - Επιστρέφει ο Ντόρσεϊ
Έμεινε εκτός εξάδας των ξένων ο Γάλλος με τον Ντόρσεϊ να επιστρέφει και να υπολογίζεται
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΣΕΦ στις 17:30 με σκοπό να πάρει… κεφάλι κόντρα στην Ένωση από τον πρώτο αγώνα των playoffs της Stoiximan GBL.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτίμησε να προφυλάξει τον Εβάν Φουρνιέ, αφήνοντάς τον εκτός εξάδας των ξένων, ώστε να μην επιβαρυνθεί το πρόβλημα στον αστράγαλο που αντιμετώπισε στην σειρά με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Από την άλλη επέστρεψε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ο οποίος ξεπέρασε την ελαφρά θλάση που τον ταλαιπώρησε και είναι στην διάθεση του Έλληνα κόουτς για την αναμέτρηση.
Η δωδεκάδα για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι: Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Μήτρου-Λονγκ, Λαρεντζάκης, Λι, Φαλ, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ.
Εκτός είναι επίσης οι Ράιτ, Βιλντόσα κι Έβανς, που δεν είναι δηλωμένοι στην επτάδα του πρωταθλήματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
