Ολυμπιακός: Εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του Πίτερς
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποίησε εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του Άλεκ Πίτερς , για την πρόκριση της ομάδας στο Final 4 του Αμπού Ντάμπι.
Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί 23-25 Μαΐου στο Αμπού Ντάμπι για το final 4 τις EuroLeague, που εκεί θα αντιμετωπίσουν την Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.
Το σωματείο της ΚΑΕ Ολυμπιακού αποφάσισε να το γιορτάσει στο εστιατόριο του Άλεκ Πίτερς, με το παρών τους να δίνουν οι παίκτες, οι προπονητές, το σταφ, ο αντιπρόεδρος και οι πρόεδροι της ομάδας.
Η ανάρτηση του Ολυμπιακού:
🍽️ The qualification celebration table for the @EuroLeague Final Four took place—where else?—at the spot of our very own @petersalec restaurant “twentyfive 25”!
In attendance were the Presidents of Olympiacos BC, Panayiotis and Georgios Angelopoulos, the Vice President of… pic.twitter.com/Q4aNXyKQuL
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) May 8, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
