Παναθηναϊκός: «Φαβορί για την απόκτηση του Σορτς - Ακολουθούν Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε»
Τι αναφέρεται στο εξωτερικό για την περίπτωση του Τι Τζέι Σορτς…
Αν είναι ένα το «καυτό» όνομα της ευρωπαϊκής αγοράς ενόψει της offseason, τότε είναι αυτό του Τι Τζέι Σορτς.
Ο γκαρντ της Παρί ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της φετινής EuroLeague, όμως αναμένεται να αποχωρήσει από τη Γαλλία, καθώς ψάχνει συμβόλαιο ανώτερο των 2.5 εκατομμυρίων σε μία διεκδικήτρια ομάδα.
Οπως αναφέρεται στην Ισπανία, τρεις είναι οι ομάδες που βρίσκονται εντός της κούρσας: ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε, με το «τριφύλλι» να έχει το προβάδισμα.
«Ο Τι Τζέι Σορτς είναι ο πιο καυτός παίκτης στην αγορά της EuroLeague και αυτό αποδεικνύεται από τις κινήσεις γύρω του, καθώς κάθε εβδομάδα αναφέρεται ένα νέο φαβορί για την υπογραφή του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και φήμες, ο Παναθηναϊκός είναι πλέον το φαβορί για την υπογραφή του Τι Τζέι Σορτς», αναφέρει το «solobasket».
Ο Σορτς φέτος έχει αγωνιστεί σε 35 παιχνίδια της EuroLeague, μετρώντας κατά μέσο όρο 18,8 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 7,5 ασίστ σε 27,2 λεπτά συμμετοχής ανά ματς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
