NBA: «Κεραυνοί» Θάντερ! Διέλυσαν τους Τίμπεργουλβς 114-88
Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ δεν είχε αντίπαλο και η Οκλαχόμα με βάθος πάγκου έκανε το 1-0 κόντρα στη Μινεσότα στον πρώτο τελικό της Δύσης
Η Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έδειξε τα δόντια της με το καλημέρα στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας του ΝΒΑ, καθώς στο πρώτο ματς συνέτριψε 114-88 τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς πατώντας το γκάζι στην τρίτη περίοδο.
Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ έκανε εκπληκτικό παιχνίδι με 31 πόντους, 9 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.
Οι Γουλβς άντεξαν ένα ημίχρονο (προηγήθηκαν 48-44) και προσπάθησαν να κλέψουν τον πρώτο αγώνα, όμως το βάθος της Οκλαχόμα Σίτι αποδείχθηκε αρκετό. Με ένα σερί 10-0 πήρε προβάδισμα 14 πόντων στο τρίτο δεκάλεπτο και πήρε μια ξέφρενη νίκη
Τρεις από τους βασικούς των Θάντερ έβαλαν πλάτη στο πρώτο ημίχρονο που ο Αλεξάντερ τα βρήκε σκούρα και τον ακολούθησαν με διψήφιο αριθμό πόντων. Αλλά και ο πάγκος της Οκλαχόμα Σίτι αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ανώτερος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
