Παναθηναϊκός: Με Λεσόρ η προπόνηση

Με τον Ματίας Λεσόρ να συμμετέχει κανονικά έγινε η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Άμπου Ντάμπι.
Ο Παναθηναϊκός όπως και όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final Four της Euroleague βρίσκεται από χθες (20/5) στο Άμπου Ντάμπι. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης την Παρασκευή (23/5, 18.00).
Ο Ματίας Λεσόρ ταξίδεψε κανονικά με την ομάδα στην Αραβία και προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του στη σημερινή προπόνηση (21/5). Υπενθυμίζεται πως ο Εργκίν Αταμάν είχε εκφράσει την αισιοδοξία του ότι ο Γάλλος ψηλός θα μπορέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να ρισκάρουν οτιδήποτε στην περίπτωσή του.
Ο Λεσόρ έκανε το ειδικό του πρόγραμμα πριν από την ομαδική προπόνηση, η οποία περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης του ποδιού του και στη συνέχεια φόρεσε τα αγωνιστικά του παπούτσια και γυμνάστηκε μαζί με τους συμπαίκτες του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Βίντεο ντοκουμέντα από τις επιθέσεις των χούλιγκαν
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Αναζητώντας λαβράκια τύπου... Πιρόλα στη Σλοβακία!
- Υπεράνω Όλων: Έκλεισαν την φετινή χρονιά με το καλύτερο δώρο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού!
- Αλμέιδα Παρασκήνιο: Αυτόν τον παίκτη θέλει στη Σεβίλλη, πέραν του Κωνσταντέλια
- Καλοσκάμης: «Μεγάλη τιμή για μένα η ΑΕΚ»