Παπανικολάου: «Θα είναι κάτι το ξεχωριστό να έρθει αυτό το τρόπαιο στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού»
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, μιλά για το Final 4 και για τον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι και στις δηλώσεις του ο Κώστας Παπανικολάου φανέρωσε τις σκέψεις του για το μεγάλο ραντεβού των «ερυθρόλευκων».
Όσα είπε ο Παπανικολάου:
«Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και ξεχωριστή. Έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Γι αυτό είμαστε εδώ. Με κάθε ομάδα που έχω έρθει σε Final 4, πίστευα πως μπορούμε να το κατακτήσουμε.»
Για το αν θα θυσιάσει τον εαυτό του: «Φυσικά, αν δεν το κάνει τώρα, πότε; Αλλά δεν είμαι μόνο εγώ, είναι όλα τα παιδιά. Μένουν άλλα δύο παιχνίδια για να φτάσουμε στον στόχο μας».
Για τα προηγούμενα έτη και τα 100 χρόνια: «Δεν το κάνει λιγότερο σημαντικό αυτή τη χρονιά από τις προηγούμενες. Σίγουρα θα είναι κάτι το ξεχωριστό να έρθει στα 100 χρόνια του συλλόγου».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
