Απίστευτο ξέσπασμα Αταμάν: «Είναι μπάσταρδοι, δε γίνεται να φωνάζουν γ@μώ την Τουρκία»

Ο Εργκίν Αταμάν ξέσπασε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό.

Ξέσπασμα… μεγατίνων του Εργκίν Αταμάν λίγο μετά τη λήξη του δεύτερου τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο Τούρκος τεχνικός αποβλήθηκε από το παιχνίδι, και αποκάλυψε ότι ο λόγος που πήρε την τεχνική ποινή είναι διότι αντέδρασε στα συνθήματα του κόσμου του Ολυμπιακού, που έβριζαν την χώρα του.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Είναι τσίρκο. Κανένας φίλαθλος δεν πρέπει να λέει άη γ@μήσου Τουρκία. Είναι ρατσιστικό. Μπορούν να λένε άη γ@μήσου Παναθηναϊκέ, αλλά όχι για την Τουρκία. Αυτοί που το έκαναν είναι μπάσταρδοι. Για όσα έγιναν στην αρχή, με τον Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του, δεν γίνονται στον αθλητισμό! Γι αυτό πήρα δεύτερη τεχνική ποινή. Κανείς δεν μπορεί να προσβάλει την οικογένεια του προέδρου. Όλοι φοβόντουσαν αυτό που συνέβαινε, οι διαιτητές φοβόντουσαν. Ο Ολυμπιακός πήρε 33 βολές, έπαιξε επιθετικά, εμείς πήραμε 17 βολές. Το ΟΑΚΑ δεν είναι τσίρκο. Όλοι θα πρέπει να σέβονται. Θα παίξουμε επιθετικά και θα κερδίσουμε τον τίτλο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News