Ολυμπιακός: Καταγγελία της ΚΑΕ με video για διπλή απόπειρα βιαιοπραγίας στον Γιώργο Μπαρτζώκα

Διπλή απόπειρα βιαιοπραγίας προς τον Μπαρτζώκα, καταγγέλλει η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ
Συνεχίζεται το… πινκ πόνγκ καταγγελιών, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να καταθέτει καταγγελία προς την ΚΑΕ Παναθηναϊκός με VIDEO που δείχνουν διπλή απόπειρα βιαιοπραγίας προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα κατά την αποχώρησή του προς την φυσούνα του ΟΑΚΑ στο τέλος του Game 3.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:
“Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε καταγγελία εναντίον της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για διπλή επίθεση στον Γιώργο Μπαρτζώκα, τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο τέλος του αγώνα.
Πιο συγκεκριμένα, στο ημίχρονο άνθρωπος που καθόταν δίπλα στη φυσούνα του γηπέδου τον έσπρωξε, ενώ ένας ή μια ακόμα φαίνεται ότι του κάνει άσεμνη χειρονομία.
Στο τέλος του αγώνα και ακριβώς στο ίδιο σημείο, αντικείμενο εκσφενδονίστηκε προς το μέρος του προπονητή του Ολυμπιακού.
Όλα τα βίντεο είναι στη διάθεση της ελληνικής αστυνομίας, από την οποία ζητήθηκε να γίνει πιστοποίηση των προσώπων και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και προς την ελληνική δικαιοσύνη βάσει του αθλητικού νόμου”.