Ολυμπιακός: «Ανταλλαγή με Πετρούσεφ και Καμπόκλο»
Ισραηλινά δημοσιεύματα αναφέρουν το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον Καμπόκλο της Χαποέλ Τελ Αβίβ και την ενδεχόμενη ανταλλαγή με τον Πετρούσεφ
Δημοσίευμα από το Ισραήλ κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον «ψηλό» της Χαποέλ Τελ Αβίβ, Μπρούνο Καμπόκλο, τον οποίον και παρουσιάζουν ως πιθανή ανταλλαγή με τον Φιλίπ Πετρούσεφ.
Ο 30χρονος Βραζιλιάνος φόργουορντ/σέντερ φέρεται να ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» με τους Ισραηλινούς να κάνουν λόγο για πιθανό trade με τον Φίλιπ Πετρουσεφ, ο οποίος είναι ξεκάθαρο πως δε θέλει να τον βρει η επόμενη σεζόν στον Πειραιά.
Ο Καμπόκλο έχει συμβόλαιο με την Ισραηλινή ομάδα και έχει κάνει ξεκάθαρο πως θέλει να παραμένει σε αυτή. Ενώ από την μεριά του, ο Πετρούσεφ, δε θέλει να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα, στον οποίο και αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.
Επί των προαναφερθέντων, το σενάριο αυτό από την Μέση Ανατολή, φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο να πραγματοποιηθεί έως και αδύνατο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
