Άρης: Ιστορική αλλαγή στην ΚΑΕ - Οι μετοχές στον Ρίτσαρντ Σιάο

Άρης

Εγκρίθηκε από τα μέλη μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού η πρόταση του Συμβουλίου του Α.Σ. για την πώληση των μετοχών της ΚΑΕ Άρης στον Ρίτσαρντ Σιάο.

Ιστορική αλλαγή στην ΚΑΕ Άρης, οι μετοχές της οποίας πέρασαν στον Ρίτσαρντ Σιάο.

Η πρόταση πέρασε ομόφωνα και άπαντες στο «κίτρινο» στρατόπεδο ονειρεύονται να ξαναζήσουν τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας βρέθηκαν στο “Nick Galis Hall” και δημιούργησαν ατμόσφαιρα εφάμιλλη των ντέρμπι!

Ο Λευτέρης Αρβανίτης, αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, έκανε γνωστές ορισμένες λεπτομέρειες των προθέσεων της νέας διοίκησης.

«Θα επενδύσουν αρχικά στο γήπεδο, στις υποδομές. Έχουν κάνει ήδη την πρώτη πρόσληψη, του GM. Δεν θα πω το όνομά του, θα το ανακοινώσουν εκείνοι.

Τις μετοχές θα τις πάρει ένα επενδυτικό fund. Θα έχει έδρα την Ευρώπη, για να γίνουν πιο εύκολα οι διαδικασίες, να περάσουν πιο γρήγορα τον έλεγχο της Επαγγελματικής Επιτροπής Αθλητισμού.

Θα αποφασίσουν ποια θα είναι τα μέλη της διοίκησης. Έχουν ήδη δύο ανθρώπους, τους γνωρίζετε.

Θα κάνουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, τουλάχιστον 3.500.000 ευρώ. Τον Δεκέμβριο του 2025 θα δοθεί η τελευταία δόση αποπληρωμής των χρεών», ήταν τα λόγια του.

Δείτε videos της SportDay:

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News