Βαλαντσιούνας: «Οι Νάγκετς θα τον πείσουν να μείνει»

Νέα δημοσιεύματα φέρνουν στο φως την πεποίθηση των Νάγκετς πως θα καταφέρουν να κρατήσουν τον Βαλαντσιούνας και να… σπάσουν την μετακίνηση στους «πράσινους»
Νέο δημοσίευμα από την Αμερική υποστηρίζει πως οι Νάγκετς είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα ώστε να πείσουν τον Βαλαντσιούνας να παραμείνει στην ομάδα μη αφήνοντάς τον να εξαγοράσει το συμβόλαιό του, και να… χαλάσουν την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Στάιν αναφέρει πως Οι Νάγκετς παραμένουν αισιόδοξοι πως θα κατορθώσουν να τον μεταπείσουν για το πρότζεκτ που οικοδομούν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ώστε όταν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή με τους Κινγκς, ο 33χρονος να παραμείνει κάτοικος Ντένβερ.
Sunday Best: LOTS of fresh NBA free agency and trade Intel with the league’s annual moratorium on signings and trades to be lifted at 12:01 PM ET … including the latest on a tale laden with international intrigue.
Full coverage: https://t.co/dUxPR8gyAU
📷: @BasketNews_com pic.twitter.com/uOtBh06E63
— Marc Stein (@TheSteinLine) July 6, 2025
Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει στον Λιθουανό ψηλό 3ετές συμβόλαιο ύψους 12 εκατ. ευρώ και για να γίνει «πράσινος» ο Βαλαντσιούνας, θα πρέπει να συναφθεί η τελική συμφωνία του buy-out με τους Νάγκετς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- EuroBasket U20: Αυτός είναι ο αντίπαλος της Ελλάδας στα προημιτελικά - Πότε θα γίνει το ματς
- Παναθηναϊκός-Βέστερλο 3-1: Και τώρα η Ρέιντζερς
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ενδιαφέρον για τον Ντόντα Χολ της Μπασκόνια
- Μίτσιτς: «Εντυπωσιάστηκα από τις φιλοδοξίες της Χάποελ Τελ Αβίβ»
- Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ολλανδία η αποστολή