Ρογκαβόπουλος «Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην Μπασκόνια»
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, πριν από την ολοκλήρωση του deal αποχαιρέτησε την Μπασκόνια με μία συγκινητική δημοσίευση.
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και έστειλε το δικό του μήνυμα στην Μπασκόνια, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.
Όλα όσα έγραψε ο διεθνής φόργουορντ:
«Ίσως η καριέρα μου ως παίκτης της Μπασκόνια να έχει τελειώσει, αλλά όπως όλοι οι οπαδοί της Μπασκόνια γνωρίζετε, έχετε έναν νέο οπαδό για όλη σας τη ζωή.
Και θα είμαι πάντα ευγνώμων στον σύλλογο, στην πόλη, στους οπαδούς, στους προπονητές, στο προσωπικό και πάνω απ’ όλα στους συμπαίκτες μου.
Το μόνο που αφήνω πίσω μου είναι πολύ καλές αναμνήσεις, πολύ καλοί φίλοι και άνθρωποι που με αντιμετώπισαν με αγάπη και σεβασμό κάθε μέρα που ήμουν στη Βιτόρια. Πάμε Μπασκόνια!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
