ΙΩΝΙΚΟΣ B.C.: Ανακοίνωσε κεντρικό χορηγό την Betshop

Η νέα σεζόν στην Basket League ξεκινά και ο Ιωνικός ανακοίνωσε ότι κεντρικός του χορηγός φέτος θα είναι η Betshop.

Η Betshop συνεχίζει να αναπτύσσεται στον χώρο του μπάσκετ, καθώς ο Ιωνικός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την στοιχηματική εταιρεία.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ιωνικού:

Ο Ionikos Nikaia BC HNC Revolution και το betshop.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα πορευτούν μαζί τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η ομάδα μας είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα έχει στο πλευρό της το Betshop.gr, ένα τόσο σημαντικό «συμπαίκτη», στο πρωτάθλημα της Basket League καθώς και στην επιστροφή του Ιωνικού στην Ευρώπη μετά από 37 χρόνια!

Το Betshop.gr θα κοσμεί την επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας  στην Basket League και στο FIBA Europe Cup.

Από την πλευρά του ο Sponsorships Manager της Betshop.gr, Θέμης Καβουρτζής, δήλωσε για τη συνεργασία: «Η φετινή χρονιά βρίσκει το betshop.gr στο πλευρό του Ionikos Nikaia BC HNC Revolution. Είναι μεγάλη μας χαρά που τη νέα σεζόν θα πορευτούμε μαζί με την ιστορική ομάδα της Νίκαιας τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην ιστορική επιστροφή του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 37 χρόνια, σε αυτή του Europe Cup. Από την πλευρά μας, ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία για όλους τους αθλητές και τον οργανισμό του Ionikos Nikaia BC HNC Revolution και κάθε αγωνιστική επιτυχία».

Η Πρόεδρος και CEO του Ionikos Nikaia BC HNC Revolution, Χριστίνα Σκέντζιου, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μια εταιρεία όπως η betshop.gr στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα το project του Ιωνικού. Ο Ionikos Nikaia BC HNC Revolution έχει ένα ξεκάθαρο όραμα και πλάνο που το υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος της ομάδας μας είναι να δίνεται χώρος και χρόνος στα νέα παιδιά και το betshop.gr από την πρώτη στιγμή της επαφής μας εξέφρασε την επιθυμία να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, τα γήπεδά μας να είναι γεμάτα και να χαρούμε τη φετινή σεζόν». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News