Παναθηναϊκός: Το ΟΑΚΑ γίνεται «Telekom Center Athens» και το ποσό της χορηγίας... ζαλίζει!
Αυτά τα χρήματα θα λάβει από την Cosmote Telekom ο Παναθηναϊκός AKTOR για τη μετονομασία του ΟΑΚΑ.
Το νέο ΟΑΚΑ αποτελεί πλέον το πιο σύγχρονο μπασκετικό γήπεδο της Ευρώπης και ένα πραγματικό… στολίδι για τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» πλέον εκμεταλλεύεται εμπορικά την έδρα του και ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία με την Cosmote Telekom ως το 2030.
Το κλειστό του ΟΑΚΑ μετονομάζεται σε «Telekom Center Athens», με τους «πράσινους» να βάζουν στα ταμεία τους ένα πολύ μεγάλο ποσό.
Συγκεκριμένα, η χορηγία πλησιάζει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, κάτι που σημαίνει πως συνολικά ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των κατόχων διαρκείας για εισιτήρια του Final 4
- Ανακοίνωση της EuroLeague: Τι ισχύει για όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια του Final Four
- ΠΑΟΚ: Οριστικά από μέσα Ιούλη στο Champions League αν τερματίσει δεύτερος - Οι πιθανοί αντίπαλοι
- Ολυμπιακός: Αυτά χρειάζεται για να βγει δεύτερος στα πλέι οφ
- Μπόλντουιν: «Προφανώς μεγαλύτερη απειλή ο Ολυμπιακός - Θέλω να ακούσω άντε γ@@@@@ από τους Παναθηναϊκούς»
