Ολυμπιακός Μπάσκετ Γυναικών: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση
Η σεζόν ξεκίνησε για το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, που έκανε την πρώτη του συγκέντρωση και προπόνηση.
Νέο κεφάλαιο ανοίγει για το γυναικείο μπάσκετ του Ολυμπιακού, με τη Φρόσω Δρακάκη να διαδέχεται τον Θάνο Νίκλα στον πάγκο, την ώρα που η ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Πάντα στοχεύουμε στο καλύτερο»
Για την έναρξη της προετοιμασίας και την επίσημη πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής σεζόν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μίλησε η προπονήτρια της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, Φρόσω Δρακάκη.
Η νέα τεχνικός των «ερυθρόλευκων» νταμπλούχων Ελλάδας δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα, που βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, πάντα στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι, πρώτα από όλα, υγεία. Ορεξη για δουλειά υπάρχει και πιστεύω, ότι όλα θα πάνε καλά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
