Αρης: Στο Μονακό για δύο ισχυρά φιλικά με τη φιναλίστ της Euroleague
Ο μπασκετικός Αρης βρίσκεται από χτες στο Μονακό, όπου θα δώσει δύο σημαντικά αγωνιστικά τεστ του, εν όψει της νέας σεζόν, κόντρα στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη
Η ομάδα του Μπόγκνταν Κάραϊτσιτς θα αντιμετωπίσει σήμερα Δευτέρα (08/09) στις 19:00 και αύριο Τρίτη (09/09) τη Μονακό σε δύο πολύ δυνατές δοκιμασίες.
Η αποστολή του Αρη ταξίδεψε χωρίς τον Γιώργο Τανούλη, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του, αλλά με τον Κουλμπόκα που δείχνει να ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε.
Αναλυτικά στο Πριγκηπάτο ταξιδεύουν οι: Μπράις Τζόουνς, Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, Στέλιος Πουλιανίτης, Μπριν Φορμπς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ρόνι Χάρελ, Άλεξ Αντετοκούνμπο, Aρνόλντας Κουλμπόκα, Γιώργος Γκιουζέλης, Στίβεν Ινοκ, Τζέικ Φόρεστερ, Βασίλης Καζαμίας, Παναγιώτης – Ραφαήλ Λέφας και Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου.
Η αποστολή του Αρη θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης (10/10) και τα επόμενα φιλικά τεστ θα γίνουν στα «Μαυροσκούφεια», το Σάββατο 13/09 κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας Βίκος Cola και την Κυριακή 14/09 απέναντι στον Ηρακλή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
